2014. március 30., vasárnap

Svéd frissítő, relaxáló masszázs

A svéd masszázs képezi valamennyi európai masszázsfogás alapját.
Különböző jellegű svéd masszázskezelések léteznek, melyek segítségével a szervezet aktivizálható, felfrissíthető, vagy éppen ellenkezőleg, teljesen ellazítható, relaxálható. Ezáltal gondolataink és lelkünk kellemesen áthangolható.
A masszázs főképp az izomzatban kialakult görcsök megszüntetésére alkalmazható, csillapítja az idegi feszültségeket, ellazítja az izmokat és ízületeket, természetes módon oldja a stresszt, javítja a mozgáskoordinációt és a járást, rendezi a test mozgásfunkcióit és egyensúlyba hozza a szervezet általános fizikai működését.

A masszázs során alkalmazott simító, dörzsölő, gyúró és rezegtető mozdulatsorok élénkítik a szervezetet. A bőr és az izmok megdolgozásával az izomcsomók, letapadások, izomfájdalmak enyhülnek vagy teljesen meg is szűnhetnek.

A svéd masszázskezelésnek köszönhetően gyorsul a vér- és nyirokkeringés, gyorsabban kiürülnek a salakanyagok, erősödik az immunrendszer, fokozódik az izomtónus, ezért kifejezetten ajánlott olyan embereknek, akik mozgásszegény életmódot folytatnak. Az egész szervezetre hat, csökkenti a fájdalmat (pl. stresszes fejfájást), meggyorsítja a sérülések utáni felépülést, segít megakadályozni a nem használt izmok sorvadását, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, fokozza a kiválasztást, csökkenti a vérnyomást, áthangolja az akaratunktól független, vegetatív idegrendszer működését.

Azáltal, hogy a testi feszültségeket oldjuk, a lélek is megnyugszik és egy kellemes, örömteli állapotba kerül.

Ez a test és lélek harmóniája.


Látogass meg Debrecenben, a belvároshoz közel a Diamond hands masszázs stúdióban!
Szakképzett kezeimben nem fogsz csalódni! :)

Az árakról INNEN tájékozódhatsz!


Bejelentkezés:

Horváth Andrea

4028 Debrecen, Vasvári Pál u. 20.
+3630/4837173
horvath.av@gmail.com



Share/Bookmark

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése