2014. március 29., szombat

A masszázsról

Az érintés, a simogatás egyidős az emberiséggel, mióta létezünk, megérintjük, simogatjuk egymást, simogatjuk gyermekünket, párunkat. Tulajdonképpen ezzel a masszírozás ősi fogásait alkalmazzuk. A masszázs, azon túl, hogy nagyon kellemes és megnyugtató érzés, legeredményesebben a test és az elme ellazítására szolgál.

A mai társadalomban sajnos a minket érő stressz, számos fizikai és mentális működési zavar, valamint betegség okozója lehet. A különböző masszázsfajták a testre és a lélekre egyszerre hatva ideális megoldást kínálnak ezekre a problémákra. 


Gyógyít és szépít egyszerre

A gyógyításban és a szépségápolásban egyaránt fontos szerepet kap az izmok, a test ellazítása, a vérkeringés megfelelő fokozása, a sejtek oxigén- és tápanyagellátása. A masszázzsal bizonyos mozgásszervi és keringési betegségek esetében kiegészítő terápiaként kiváló eredményeket lehet elérni, de "gyúrják" a sportolókat is, sokan pedig pontosan a testmozgás "megspórolása" céljából masszíroztatják magukat rendszeresen. A hát- és fejfájós, vagy a gyakran feszült emberek is felkeresik időnként a masszőrt. A hölgyek többsége pedig, ha máshol nem, a kozmetikusnál megtapasztalhatja az arcmasszázs előnyeit.

Látogass meg és próbáld ki! :)

Az árakról INNEN tájékozódhatsz.


Massszázsaim teljes mértékben erotika MENTESEK! Ilyen céllal kérlek ne is keress!!!


Bejelentkezés:

Horváth Andrea

4028 Debrecen, Vasvári Pál u. 20.
+3630/4837173
horvath.av@gmail.com



Share/Bookmark

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése