2015. május 23., szombat

Wellness masszázsok

Kedves Vendégeim!

Most olyan masszázsokra invitállak Titeket, amelyek igazi kényeztetést jelentenek a testnek és a léleknek egyaránt. :) 
Ezeknek a masszázsoknak az összefoglaló neve a wellness masszázsok, melybe többféle masszázsfajta tartozik bele.
  • Mézes-joghurtos, vagy mézes-tejszínes masszázs: A méz egy igazi kincs. Nemcsak belsőleg, hanem külsőleg is nagyon jó hatású. Antibakteriális és magas ásványianyag tartalma miatt, közkedvelt a szépségiparban is. A méz hidratáló, ránctalanító, puhító hatású. A tej és tejszín csodálatos hatással van a bőrre, nemcsoda, hogy Kleopátra, Nefertiti vagy akár Sissi is használta. A tejszín nyugtatja, hidratálja, regenerálja a megfáradt, száraz bőrt. A masszázs során a mézet és a tejszínt kókuszzsírral keverem össze, és ezt a finom keveréket viszem fel a bőrre. Lehetőség van a masszázs előtt bőrradírozásra is, mely során az elhalt hámsejteket eltávolítjuk. Ezáltal  a hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe is képesek felszívódni. Bőrradírozással együtt a masszázs 120 percet vesz igénybe.
  • Tibeti mézes masszázs (hátra): A mézes masszázs nem egy újkeletű masszázs fajta. Már több száz éve alkalmazzák a tibeti és az orosz népi gyógyászatban. Nem hasonlítható egyik masszázshoz sem, mert nem alkalmazzuk a hagyományos gyúró, ütögető fogásokat. A masszázs leginkább csak a háton alkalmazható. Néhány esetben a combon és a tomporon is alkalmazzuk, cellulit kezelésére. (Bár erre inkább a köpölyözést szoktam javasolni, amelyről INNEN tájékozódhattok) A mézes masszázsnál óvatosan felvisszük a mézet a hátra, simító mozdulatokkal dolgozunk, majd amikor a méz egyre ragadósabbá válik, elkezdjük emelgetni a tenyerünket. Ekkor szívóhatás lép fel, melynek következtében a bőr felső rétege is felemelkedik. Ennek segítségével a hajszálerek és a bőr pórusai is kitágulnak, fokozódik a vérkeringés, emiatt a salakanyag és a méreganyagok is gyorsabban távoznak. A méz salaktalanító hatása kihat az egész szervezetre, erősíti az immunrendszert, nagyon jó izomlazító és gyulladáscsökkentő hatású.
  • Csokoládé masszázs: Erről a masszázsról ITT tájékozódhattok.
  • Bounty masszázs (csokis-kókuszos): Ez a masszázsfajta egy csokis-kókuszos bőrradírozás, mely során eltávolítjuk a bőr felső, elhalt hámrétegét. Ezáltal biztosítjuk a hatóanyagok minél hatékonyabb felszívódását és a bőrt pihe-puhává varázsoljuk. :)   

Az árakról INNEN tájékozódhattok.

Várok Mindenkit szeretettel! :)

Horváth Andrea

4028 Debrecen, Vasvári Pál u. 20.
+3630/4837173
horvath.av@gmail.com



Share/Bookmark

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése