2015. május 22., péntek

Bőrradírozás / Peeling masszázs


Kedves Vendégeim!

Ha selymesen puha tapintású bőrt szeretnétek, akkor próbáljátok ki a bőrradírozós vagy másnéven peeling masszázsokat!
A masszázs során eltávolítjuk a bőr felső elhalt hámrétegét, megnyitjuk a pórusokat, ezáltal segítjük a hatóanyagok gyorsabb és könnyebb felszívódását. A test radírozása a lehető leggyorsabb és leghatékonyabb módja a bőr megújításának. A kezelés során nemcsak felfrissül, hidratálódik és megszépül a bőr, hanem erősödik az immunrendszer is.
Vivőanyagként kókuszzsírt/olajat használok, amelynek kiváló hatása van a bőrre. A testápolók helyett is ezt szoktam javasolni, mert a testápolók tele vannak káros anyagokkal, kőolaj származékokkal. A kókuszzsír puhítja bőrt és védi a kiszáradástól, ugyanakkor szépen beszívódik, nem lesz olajos érzetű a bőr.
A kókuszzsírba többféle "radírozó anyagot" szoktam belekeverni. Ezek közül a legkedveltebb a Himalája só, amely 84 féle ásványi anyagot tartalmaz. A sómasszázs segíti a bőr tisztulását, táplálását és természetes nedvességtartalmának megőrzését. Ezáltal a bőr üdébbé, fiatalosabbá és egészségesebbé válik.
Nagyon kedvelt a kisebb szemcseméretű őrölt kávé is, amely serkenti a bőr méregtelenítését.
Szemcseméretre és alakra teljesen más érzetű peelinget ad a darált dió, vagy mandula illetve a kókusz. Ezek is tökéletesen eltávolítják a felső elszarusodott hámréteget, de a dió és a mandula kissé lágyabb érzetű. Ezért ha valakinek nagyon érzékeny bőre van, akkor inkább ezeket ajánlom. :)
Az árakról ITT tájékozódhattok.
Várok Mindenkit szeretettel! :)

Horváth Andrea

4028 Debrecen, Vasvári Pál u. 20.
+3630/4837173
horvath.av@gmail.com




Share/Bookmark

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése