2023. december 30., szombat

Keleti botox arcmasszázs






Kedves Vendégeim! 


Két csúcsszuper új technikát sajátítottam el az utóbbi hetekben. Az első neve a Keleti botox arcmasszázs, a másik pedig az Indiai fejmasszázs. :)

Mindkét technikával élénkítjük a nyirokrendszer működését.

Az arcon a ráncok kialakulásának oka sokféle tényezőre vezethető vissza. Részben az izmok elgyengülése, a bőr alatti kötőszövet petyhüdtsége, valamint a bőr kollagéntermelésének csökkenése miatt. A mély ráncokat a sok mimika, hunyorgás és grimaszolások hozzák létre. Ezek a mozdulatok ugyanott gyűrik meg a bőrünket, és ún. dinamikus ráncokat alakítanak ki a arcunkon. Ezen ráncok csökkentésére vagy akár eltüntetésére szuper technika a keleti botox arcmasszázs.

A nyirok elvezetésével aktívvá válnak a nyirokerek, fokozódik a keringés, csökken az arc puffadtsága, feszesebbé válnak az arckontúrok. Ez a masszázs képes a finom vonalakat eltüntetni, a ráncokat halványítani, segít a szem alatti ödéma megszüntetésében, a toka kezelésében.

A masszázs egy szuper kis arctisztító eszközzel, az ageLoc LumiSpa-val kezdődik, mellyel leszedjük az elhalt hámréteget, majd Gua Sha-val, arcköpöllyel, hegyikristály roller folytatódik és egy vibrációs eszközzel zárul. Ehhez a masszázshoz a doTERRA Smart & Sassy professzionális illóolaját használom, melyet kókuszolajjal keverek. :)

Gua Sha:




Ez egy hagyományos kínai gyógyító és szépségápolási eljárás. Egy kis kaparó eszköz, melynek anyaga készülhet bivalyszarvból, csontból, vagy nemes kövekből. Az enyém hegyikristályból készült.

A masszázs javítja a metabolikus folyamatokat a bőrben, eltávolítja a méreganyagokat. Ez a legmélyebb arctisztítási alternatív módszer. Feszesíti a bőrt, kiválasztja a salakanyagokat, halványítja a pigmentfoltokat, kitisztítja a faggyúmirigyeket, valamint a szem alatti karikák felszámolására is alkalmazható.

Arcköpöly:

A köpölyözésnek is nagy hagyománya van Ázsiában és egyre elterjedtebb a világ más tájain, így hazánkban is. Ez egyfajta vákuumtechnika, melynek segítségével "kiszippantjuk" a méreganyagokat, fokozzuk a vér- és nyirokkeringést, javítjuk a bőr és az alatt lévő szövetek anyagcseréjét. Megdolgozzuk az arc izmait, így használatával a bőr simább lesz, karaktere fiatalosabbá és a bőr teltsége szembetűnővé válik.

Ellenjavallat:

Betegség, lázas állapot

Sérült bőrfelszín

Gyulladásos, aknés bőr


Az árakról INNEN tájékozódhattok!

De ne csak olvass róla, gyere és próbáld ki! :)



Várlak szeretettel:

Horváth Andrea
+3630/483-7173 (Viber-ön is)
horvath.av@gmail.com
4028 Debrecen, Vasvári Pál u. 20.




Share/Bookmark

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése